Váhání

Váhání

Anotace: pár řádku pro ujasnění směru

Váhání

Váhám, zvažuji své kroky,

kalkuluji, přemýšlím, měřím si boky.

Důležitost rozhodnutí vnímám,

nevím kudy se vydat, všeho se chytám.


Bojím se, že padnu do propasti,

a nebude dle mé vlastní slasti.

Že půjdu špatně,

do temnoty spadnu.

Pozoruji, snažím se, ale vevnitř jen chřadnu.

 

Je to tak, nebo si vymýšlím,

vnímám pravdu nebo jen domýšlím.

Co je to chřadnutí co cítím?

To je zvuk, zaneseného bytí.

 

Mám sílu vyházet to harampádí,

a mít radost, oslavovat své mládí.

Rozhodnout se k jádru směřovat,

udělat krok a ničeho nelitovat.

 

Věřit svému úsudku,

a nenechat si dát na budku.

Jak postarat se o své srdce,

a svůj cit?

To nechat v nové zkušenosti vyjevit.

 

Lyo

 

 

 

Autor Lyo, 13.01.2019
Přečteno 241x
Tipy 3
Poslední tipující: ZILA78, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí