Večerní snění

Večerní snění

Anotace: pro lepší večer...

V objetí snů pluju po nebesích,
jak víla z dávných dob.
Jak bytost z tvých tužeb skrytých,
jak večerní host.

Na večerní obloze políbena sněním,
políbena tvým pohledem.
Letmým vánkem, lehkým chvěním,
uvězněna tvým úsměvem kouzelným.
Autor ašari, 13.01.2019
Přečteno 242x
Tipy 7
Poslední tipující: ZILA78, Jan Urban, Laika, Mt. Blanc, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí