Slunce zapadá

Slunce zapadá

Anotace: Jak radost cítim...je jako u vzácných druhů..když už je, tak jenom je chvilku..a když už je, tak se potýká s takovou zodpovědností a překážkamy, že pro ztrátu energie, ztrácí i teplo

Vzépětí co sluníčko mé vychází,
už zase zhasíná
zachytávám poslední teplé paprsky
a už jen vidím, jak zase zapadá

Jen to teplo ještě chvíli cítim
a jako ze zapálené sirky
se chvilenku raduji
a zimu vyháním a snažím se to teplo udržet co nejdéle.

a už zase ta tma,
která je zase tak dlouhá
raději kdyby ta zář ani předtím nebyla
je zima teď ještě větší.

Je to asi pro to,
že si to nezasloužím
pro mě to slunko určené není
mění se to v nezapomění..
Autor Luciasek, 26.02.2007
Přečteno 296x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí