Kde jen jsou?

Kde jen jsou?

Anotace: Poslední verš je od Johna Keatse, ale trochu jinačí...

Kde jen jsou?
ty časy…
Kam všichni vždy prchnou?
zrádci…

Jen pomalu,
od domu k domu,
jen pomalu,
si své hříchy nesou…

Proč se nevrátí,
ty vrazi najatí,
proč se nevrátí,
vždyť vědí…

Kde jen jsou?
ty časy,
kdy básník něco znamenal???

Kde jen jsou?

Pod zemí,
a na jejich desce stojí:
„ Jejich jména budou psána na vodě,
ve vzduchu a ne na kameni…
ani v paměti…“
Autor Láďa, 26.02.2007
Přečteno 269x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí