Malíř

Malíř

.
Lidské pohledy jsou
šedé jako mračna
Každá holka je soběstačná
Řetězy řinčí v původním znění
Jak se ten obrázek mění
Oheň v dým

To ti nakreslím

Kolikrát letěl jsem prostorem
Viděl Zemi z dálky
Vracel se k lidem
a jejich vím

To ti nakreslím

Poslední dobou se
podivně chová čas
Třeba je ( TO ) jen
mezi námi
Život jak žebříček
movie charts
Zapomínání na vzpomínání

Včera ti ubližuje dnes
zítřka se obáváš
A Nyní není
A na nyní není rým
Nejsme tím vinni

To ti nakreslím
..
Autor Now, 14.01.2019
Přečteno 269x
Tipy 17
Poslední tipující: Kyška, ZILA78, Pamína, enigman, Kapka, jitoush, šerý, Dreamy, Frr, Mt. Blanc, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nakresli to se bude divit Da Vinci...

15.01.2019 12:34:13 | enigman

Umíš! A já rád přicházím.

14.01.2019 21:10:47 | šerý

...jen v tužce...:)

14.01.2019 16:38:20 | Dreamy

...včera ti ubližuje dnes... dokonalé!

14.01.2019 11:07:01 | Mt. Blanc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí