Raději bez slunce než teplou zimu

Raději bez slunce než teplou zimu

Anotace: záplava beznaděje...,znáte , když se dostaví ten pocit všechno vzdát

Už ani ten šťastný okamžik,
který jsem vždycky dřív chtěla
okamžik štěstí je teď pro mě hrozně málo
chtěla bych teď pořád, aby se mé srdce smálo.

Raději stálou tmu,
než chviličku štěstí
mezidoba je jako věčnost,
jako věčnost která nekončí.

Už nechci to pomíjivé štěstí,
které je tak drahé
stojí spoustu "peněz"
raději ať je mé srdce vlahé
Autor Luciasek, 26.02.2007
Přečteno 326x
Tipy 2
Poslední tipující: Vlk v rouše
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí