♥~Kamarádi...

♥~Kamarádi...

Anotace: ===(*o*)===

~~~~~~~~~~


Žilo a někde i bylo jedno kotě
co prý znalo díry v plotě
velké i ty menší...na výlet se těší,
za plotem pes štěká to malé kotě leká
nebem mraky plavou
a řeka ta hučí za zahradou.

Ryby tam v řece plují až u dna
tam je prý voda klidná
ovšem co se stalo?
Najednou blesk a pršet začalo.
Kotě se bojí deště lije však hodně
ještě a ještě a ještě
když opět zahřmělo tak tak se kotě
té velké kaluži vyhnulo.
Jak domů běželo.

Ani pes to nemá rád anebo ne
domů žene ho asi hlad
granulky si dá či ne
na ně chuť nemá tak co si dá?
Haf,na stole byl salám
moc rád by ho sněd.Celý a hned?
Dá si ho sám?
Potom na kotě štěká se salámem čeká
a jako dobrý kamarád
rozdělil se rád.

Ani jsem se těm dvěma nedivila
vždyť bouřka už jim nevadila.
A nějaká ta díra v plotě?
Ta nezajímá ani kotě.
Hlavně že se mají trochu rádi
Kamarádi.


~~~~~~~~~~~


Autor Květka Š., 14.01.2019
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: ZILA78, enigman, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí