Ženská pýcha

Ženská pýcha

Anotace: Jen mě to tak napadlo.Neni to nikomu věnováno snad jen těm o kteté se v tom, vidí

Na zrcadlo každé ráno
rtěnkou kreslíš svojí tvář.
V kině,jenž je vyprodáno,
schovej si svou svatozář.

Vůně květů zvadlejch kopřiv
tebe,co mráz nespálí.
denně žádáš druhých údiv
běda,když tě nechválí.

Růžové brýle ale ztmavnou
Jsi jen tečka za větou
Nad tebou jen rukou mávnou
růže,které vykvetou
Autor drak-t, 26.02.2007
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

píšeš strašně krásně....pokračuj...

27.02.2007 11:26:00 | Optimistick

bolest plodi bolest..
neboli kazdy svuj k svemu

26.02.2007 20:33:00 | dead-head

Dobrá myšlenka. A je to melodické. Dobré!

26.02.2007 15:34:00 | Gregy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí