Rozloučení

Rozloučení

Dovol mi říct pár vět
než opustím tento svět
než opustím tvou duši
tvé světlo
tvou lásku
tvé bytí
za okamžik…

Dovol mi … naposledy
hřát se v tvém objetí
hrát si s hračkami
které jsme dostávali
když naše sny byly vším
a naše srdce neznala
bolest…

Dovol mi rozloučit se
můj věčný příteli
má duše…
Dovol mi říct sbohem
a nikdy se už nevrátit
zpět…

Dovol mi však vzpomenout
na chvíle tak nádherné
že je hříchem je zapomenout…
Dovol mi odejít a dej mi znát
že tě nechávám v dobrých rukou…

- Tvé vnitřní dítě
Autor ašari, 15.01.2019
Přečteno 246x
Tipy 4
Poslední tipující: ZILA78, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí