~Vždyť já jsem já

~Vždyť já jsem já

Anotace: ~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~

Jak slavní básníci
já verše psát neumím
vždyť já jsem já
za něco takového co píšu
se vůbec nestydím.

Píšu si verše
o všem možném 
a třeba jenom tak
o motýlech o létu o vážce
o princi ze zámku 
o lásce
o tom že tebe
já už jenom mám 
na té staré černobílé fotografii
a tvoji oblíbenou melodii
na jednom elpíčku
/a jenom tak ti pošlu hubičku/
jsou tam i melodie z mládí
pustit si starý gramofon
někdy mne svádí
rukou si do taktu párkrát 
asi tlesknu
pár rumových pralinek
nebo višní v čokoládě
jen tak si slupnu
a co víc?
No,už nic.
Vzpomínky mi nikdo
nevzal.
A proto píšu dál
i kdyby se někdo smál.

~~~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 16.01.2019
Přečteno 229x
Tipy 4
Poslední tipující: ZILA78, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezké... Piš dál, kdo by se smál, leda pro radoST.

16.01.2019 17:49:22 | Kapka

:-)...děkuji...

17.01.2019 14:12:15 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí