Život není pohádka

Život není pohádka

Anotace: Život není vždy pohádka...

Život není vždy pohádka
pročeš sudičky ti nepřáli,
vždyť princové jsou na draka
svou velkou šanci propásli.
 
Rytíři se vychloubají
jak jsou chrabří a udatní,
práci se však vyhýbají
po zlaťácích jenom žízní.
 
Však ty ač nejsi princeznou
dál svého prince vyhlížíš,
čekáš na svou hvězdu jasnou
a sladkým řečem uvěříš.
 
Neplakej pak pro prince
který tě zbaví iluzí,
život bude chutnat trpce
když ho zas jiná okouzlí.
 
Život není vždy peříčko
vždyť nežijeme v pohádce,
zlato se změní v pozlátko
dej si pozor na prince.
Autor milda0043, 18.01.2019
Přečteno 218x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí