19.1.1969

19.1.1969

Anotace: .....

Vzplanuly sny
ideály
života půlka
lidská pochodeň
v zátiší tanků
němé barikády

úžas
nepochopení
pocit vnitřního vyhoření
ohnivý řetěz
učence
z příměsí benzínu

rok 1969
to všichni se báli
jeden oheň jiný kulka
rusáku povodeň
trochu punku
a nevraživé nálady

důkaz
nařčení
nevinní pohřbení
socialistická meta
věnce
vůně spáleného parafínu

hořkost

strach

smutek...
Autor ZILA78, 19.01.2019
Přečteno 294x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, Yry, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí