Básníková Revoluce

Básníková Revoluce

Anotace: ...

Oblaka jsou bez otěží
nesněží ale mrzne
nostalgické pero píše
po papíře
rychle - mršně
básně plné recese

deprese co nezná konce
otevírám staré skříně
vídám stejno stejné
bíle kosti
co proměňuji 
na kostlivce
A já vím, že tahle skříně
a mé břímě
nevezme mě


do Narnie


A proto vstávám - židle vrže
separace pera v ruce
na papíře nový název
veršovaná demonstrace
k podaní mé demise


nová múza
nový koncept
Basníkova revoluce

Autor Adminak, 21.01.2019
Přečteno 236x
Tipy 3
Poslední tipující: Mt. Blanc, Frr, Skywalker
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jo,mě se líbí,svižně ubíhá :) -S-

21.01.2019 11:51:26 | Skywalker

Děkuji :)

21.01.2019 12:17:15 | Adminak

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí