Sophiina volba

Sophiina volba

Anotace: ...

Srdce jako pumpa líná
pohled očí
pouhá zima
a že zvolila jsi jeho a né jinak
není vlastně moje vina

a nemusíš se bát
já pod útesem budu stát
abych zmírnil
rukama
střemhlavý tvůj pád

však ozývat se první
už dávno nehodlám...

deště bouře lásku smyla
a snad jsi o nás někdy snila
plamen svíčky dohořívá
a emoce už dohasínaj

Autor Adminak, 22.01.2019
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: Tvbm, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedlo se Ti to!

05.02.2019 17:32:19 | Tvbm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí