Dříve

Dříve

Anotace: Dříve bývalo líp...

 

Dříve  bývalo líp

dříve jsme se smály,

mohly jsme všecko mít

tak proč jsme se bály?

 

Dříve šlo vše lehce

bylo mladé tělo,

dnes se mi tak nechce

nemám hrdé čelo.


Když za pravdu ses pral

nebolely pěsti

a stáří jsem se smál,

při mě stálo štěstí.


Pryč jsou letní lásky

čelo zdobí vrásky,

zestárly i krásky

z dostihů jsou sázky.


Kdo tempo vydrží

počítá své rány,

nikdo nás nestřeží

zavřely nám brány.

 

Bylo nám čtyřicet

můžem se smát sobě,

nezkysnem na ocet

v žádné roční době. 

 

My jsme samy sebou

taky něco víme,

ikdyž nohy zebou

dnům se postavíme.

 
Autor milda0043, 23.01.2019
Přečteno 211x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí