Sama v županu

Sama v županu

Anotace: a v bolestné kráse

Na stole ležel

vzkaz od ní

jak rozverná

sbírka

hlásající

konec

 

a z vlasů

jí plakaly

provazce

slaného

deště

rovnou

do polívky

 

Byla sama v županu

 

Polykala slzy

a smích

 

a hrana života

ji řezala do pat

 

Nikdy už neříkej

co jednou

 

může se

 

vtesat

Autor Jasmin de Paris, 23.01.2019
Přečteno 290x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, její alter ego
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí