Už dost!

Už dost!

Anotace: Někdy je všeho moc i lásky.

Stará pramice u břehu se pohupuje,
stromy suché, bez listí a života.
Sám Cháron na ní časem pluje,
žít bez lásky je přeci marnota.

Tak co, zbývá udělat jen krok,
Cháron natahuje neúprosně ruku.
Za zlatou minci překoná Styxu tok,
pramice odráží za skřípění zvuku.

Až dorazíme na druhý břeh,
v Tartaru snad bude od lásky klid.
Touha a žal zastaví svůj běh,
já hltavě vodu z Léthé budu pít.
Autor Mava, 18.03.2005
Přečteno 612x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Abys nebyl moc zklamaný :o)
třeba na druhém břehu láska k sehnání
z poháru beze dna, stačí jen pít...
Však dle mého názoru lepší je žít :o)))

13.09.2005 14:08:00 | Cecilka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí