Za katrem

Za katrem

Anotace: :(

Pohlaď mě po tváři
svou něžnou dlaní
víš, že jsem v žaláři
a mříže mě chrání.

Ze srdce horkého
ztrácí se láska
co zbylo dobrého
stále mě laská.

Zloba však v cele
netečně roste
kvičí jak sele
a mluví sprostě.

Pohlaď mě něžně
a dej mi naději
chtěl bych žít věčně
svobodně, snadněji.
Autor Ďábel sám, 31.01.2019
Přečteno 159x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Iva Husárková, CoT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí