♥~Krásně je u řeky

♥~Krásně je u řeky

Anotace: ~~~~~~~

~~~~~~~
Řeka je život řeka je voda
je taky štěstí někdy i zloba
protéká městy i mezi paláci
ani jinde nic ze své krásy
ta řeka neztrácí.

Nemusí to být Temže ani Nil
milý raději na našich tocích byl
sjet třeba Sázavu a taky Orlici
nebo jinde od břehu ke břehu
jen se mnou na pramici.

Potom jsme u řeky stanovali
tam pod vrbou a při měsíci
jsme se milovali,smáli,povídali
a ta řeka tak krásně šuměla
vzpomínáš jak to ta řeka uměla?

Rybu jsi k obědu chytil na háček
já dala vodníkovi mašli na fráček
a viděli jsme i Rusalky jak tančí
v bocích se v rákosí ty holky
vlní a dokolečka točí. 

Sumec jim květ leknínu podává
ve vlasech Rusalek je to paráda
a vodník ten si na té vrbě sedí
jen se usmívá a na tu krásu 
při svitu měsíce hledí...

Krásně je u řeky

~~~~~~~~

Autor Květka Š., 02.02.2019
Přečteno 189x
Tipy 6
Poslední tipující: Jort, Lioness, Kapka, Kett
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak překrásně je u řeky, u blízký i daleký, moc pěkně jsi to vySTihla...

03.02.2019 09:38:02 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí