SILENTIO....

SILENTIO....

Anotace: ...radši to ani nečtěte...:o((

V místech,kde před sebou neutečem
v dotyku,každý tak strašně sám,
vteřiny ticha počítám.
Všechny teď znějí jak rány mečem...

Nad obrázky snů,máš hlavu v oblacích
a já se dívám na své hrubé dlaně,
přemýšlím,proč vypadáš uplakaně
a mám strach,jestli tě neztrácím...

Kdo byl ten,co teď mezi nás
vyvěsil vexillum Silentia ??
Naděje dál jenom tiše zmíraj´
nebo se věší na provaz...

...a v tom zmatku se,škoda,trochu ztrácí,
že po dlouhý zimě už zase zpívaj ptáci...
Autor Skywalker, 18.03.2005
Přečteno 392x
Tipy 4
Poslední tipující: šuměnka, Marfuša
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

V místech, kde nikdo neuteče
i voda pořád ještě teče
a čas se sice divně vleče
a nohy bolí, být furt vkleče
/však i v těch místech žal je léčen /

24.11.2010 03:54:00 | šuměnka

Toto je skutečná báseň. Prožívám ji a tak to má být.

27.12.2009 01:35:00 | Marfuša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí