Pre Vás...z úcty

Pre Vás...z úcty

Anotace: Strávila som tri týždne v domove pre starých ľudí, ktorí potrebujú dennú starostlivosť. Hodená do reálu...v dennej konfrontácii so skutočnosťou.

Pre vás,
zrelých telom a duchom.

O Vás duše otvorené, pohnuté.

S vami prežitých pár momentov
pravdy a radosti.

Padám do pokory
pred vašou ľudskosťou.

Priznávam slabosť
a strach z nového.

Do očí sa slzy tisnú,
to pravda leží na jazyku.
V očiach duša posadená
Srdce v dlani stisnuté.

Plienky, rúšky, demencia.
Pohár pravdy vypitý až do dna.

Hľadáš pravdu? ...práve sa jej pozeráš do očí.
Sleduj ma,...dotkni sa ma...,
to som ja,... tvoj život...!
Autor mačka.7, 26.02.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Báseń velmi lidská a potřebná!

06.04.2007 14:19:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí