Drobné

Drobné

Anotace: denne stretávam na jednom rohu, jednu prosiacu ruku... :-)

Vo vrecku hľadám drobné pre prosiacu ruku.
Medzi papierikmi od žuvačiek a použitým lístkom na autobus
nachádzam „to“ potešenie.

Aká jednoduchá radosť, aké rýchle uspokojenie.
Stačí len tak málo...pár drobných.

Pokúsim sa o radosť...
Rozmením si všetko na drobné...
slová, myšlienky a zložitú filozofiu,
ktorá ma len zbytočne oberá o spánok.

Nechám čerta spať. Hlava potrebuje odpočinúť.
Aj tak nič neporieši.
Autor mačka.7, 26.02.2007
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi silný textík:)

04.07.2007 20:56:00 | o ...(borůvka)

Bez složité filozofie: Čert nikdy nespí?
To je bonmot a kompliment!

06.04.2007 14:14:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí