Po nocích Sher-lock-em

Po nocích Sher-lock-em

Anotace: ...

Zas do mě vidíš

i přes zavřený oči

a popraskané rty

šeptají

přes zavřené

dveře

duše

která

se

svlečená

do naha

 

učí

per partes

 

a ztěžka

prodýchává

plíce

Malešický spalovny

 

ve dva-jedničce

dvakrát tak drahý

než si může

dovolit

ze svého

duševního

platu

 

Zas do mě vidíš

Díváš se přezíravě

jako bys tu už byl

a všechno

dávno zažil

a já zas musela

na špičky

abych se viděla

v zrcadle

které začalo

mlčet

v mlze

svědícího

svědomí

 

Ty nehty

si nekousej

to slušný holky

nedělaj

 

Mohla bys

totiž snadno

prokousnout

včerejší den

který se ztrácí

v tvých otiscích

na místě činu

 

a zmást tak

svého detektiva

který žije jen

pro jedinou

chvíli

 

aby tě konečně

našel

Autor Jasmin de Paris, 06.02.2019
Přečteno 185x
Tipy 4
Poslední tipující: Lacosta1, Kapka, Dreamy
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí