lékárna - kostel - záchod

lékárna - kostel - záchod

Anotace: lékárna, kostel, veřejné WC: směšný to trojúhelník na Karlově náměstí a ještě směšnější obraz,co představuje

lékárna - kostel - záchod
zvláštní kombinace,kde si našel člověk místo pro život
magický trojúhelník, ze kterého ven nevyleze za celý rok
uprostřed trojice silnice zadupala místo pro květy
a jen přechod pro chodce odděluje jednotlivé světy

lékárna - kostel - záchod

mistérium uprostřed dne
lékárna s léky těla
za zdravím tam člověk jde
ničit jedy požité včera

lékárna - kostel - záchod

kostel ve své pýše
napravuje mysli stav
kde být Bohu blíže
a přitom pevně stát

kostel - léčí duše
hmm
lékárna - kostel - záchod

záchod je trojicí úplnou
kde léky těla i duše
v trativodu světa spočinou

lékárna - kostel - záchod

víc jsem ve svém srdci nenašel
ale víc není třeba - samosebou
než pár slov a snů, které zahřejou,
pak ale v kocovině z laciného bdění
se vše na náplň žumpy změní...
Autor dead-head, 26.02.2007
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"silnice zadupala místo pro květy" Neřekla bych to líp

08.03.2007 22:13:00 | Miléne Marguerite

Líbí se mi to... Ty máš zkrátka svůj styl - nevzdávej se ho

08.03.2007 22:12:00 | Miléne Marguerite

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí