Untitled

Untitled

Anotace: #

.
Je v tom cosi
magického
slyšet Navarovou
z koncertů
v šumících reprobednách
tu živelnost
která už nemá tvář
a zůstává
Neumíráme
To jsem chtěl jednoho
večera povědět matce
Oběma nám bylo zle
čas kdy nekoukáš na věci
Víš že v místnosti jsou
hodiny stůl a
Samantha ta dávná
dívka která bere
Nedarované
a neřekneš nic
Pokoj zůstane pokojem
a neřekneš nic
chvíli jsi žárovkou v lampě
pak parapetovým holubem
Slzy / na slzy není čas
Čas To zastavení
uprostřed ničeho
abys mohl obejmout
.
.
Autor Now, 07.02.2019
Přečteno 242x
Tipy 13
Poslední tipující: Mt. Blanc, Jort, Kapka, Frr, Amonasr, šerý, Dreamy, Laika
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

už nemá tvář
a zůSTává
NAPOŘÁD

07.02.2019 23:45:10 | Kapka

Hm, a s Nerezem. Hezký to bylo a hezký to máš.

07.02.2019 19:10:36 | šerý

Hezké...:)

07.02.2019 18:46:09 | Dreamy

Hořké kouzlo nultého bodu..? Říká mi to něco. Pěkně napsaná.

07.02.2019 18:45:15 | Laika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí