Podzimní odpoledne

Podzimní odpoledne

Anotace: Pohodové odpoledne na zahradě


Podzimní odpoledne

Bílá oblaka modravou oblohou k severu plynou

Po zemi cestičky krajinou podzimní tiše se vinou

Sedím tu pod hrušní v zahradě jen se svým stínem

Opájen paletou podzimních barev a moravským vínem

To jsou ty prchavé chvíle, kdy člověk svůj život opravdu prožívá

V dálce je slyšet štěkot psa a druhý se vzápětí ozývá

 


Autor rostass, 07.02.2019
Přečteno 247x
Tipy 7
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, Mt. Blanc, Fany, Kapka, šerý, Tvbm
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tady a teď...

09.02.2019 14:48:57 | Mt. Blanc

Pěkná chvíle pohody.

07.02.2019 23:43:40 | Kapka

Pohoda až ke mě!

07.02.2019 19:12:06 | šerý

Povedla se!

07.02.2019 18:55:16 | Tvbm

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí