Všude kolem slyším křik

Všude kolem slyším křik

Anotace: Kolem nás je spousta křiku. Proč nezatoužit po klidu, po tichu?

Všude kolem slyším křik.
Venku na ulici,
motory řvou,
auta si hrají na honěnou.

Ticho!!!

Jen prosím klid,
můžeme pak slyšet,
co nám srdce chce říct.
Lidé, zastavte se,
posaďte se,
sami sebou chvíli chtějte být.
To, co potom uslyšíte je náš tichý křik.

Ven!!!

Všechny naše trable,
starosti, démoni,
co jsou v nás schováni.

Opusťme vše, co nás ruší,
poslouchejme ten klid,
co je hluboko v nás ukryt.
Vložme sem své radosti vzpomínky a přání.
Ať se naše duše uzdraví.
Autor Hantec, 08.02.2019
Přečteno 234x
Tipy 8
Poslední tipující: Jarunka, mkinka, ZILA78, šerý, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná báseň....škoda, že si ji nemůže přečíst každý, kdo si toto neuvědomuje.
Ráda jsem si přečetla .-)

04.01.2024 22:10:20 | Jarunka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí