♥~Haf,haf,haf

♥~Haf,haf,haf

Anotace: ~haf,haf,haf~

~~~~~~~~~~~~

V malém domku za lesem
bydlí fenka se svým psem,
fenka pere,vaří,uklízí
pes zaštěká a zmizí.
Pak běží podél lesíka
fenka ta za ním utíká,
zastaví se na předměstí
čichá,čichá a pak...oba
běží k masně na náměstí.

Z té masny jde ale vůně
po masu,kostech,buřtu
po uzeném a po slanině
ťap,ťap,ťap,sbíhají se sliny
na ty voňavé laskominy.
Pes i ta fenka panáčkují
točí se,do rytmu zaštěkají
asi si na něco přijít chtějí
proto se pěkně i nakrucují.

Řeznice je dál nepustila
na pomoc řezníka zavolala.
A křičí,pryč zažeň ty hafany
nemám tu pro ně mlsání,
řezník na pejsky koukne
pohladí,podrbe,potom řekne
za to pěkné psí představení
mám pro vás kostí do sytosti
a dost buřtů na mlsání.

Fence dal ze špekáčků korále
a psovi šunkové granule
pes i fenka děkovně štěkají
s košíkem dobrot domů spěchají.
Dál v tom domku za lesem
žije fenka se svým psem…

haf,haf,haf…

~~~~~~~~~~
Autor Květka Š., 09.02.2019
Přečteno 213x
Tipy 3
Poslední tipující: Fany, Frr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) krásný :-)! ST

10.02.2019 10:36:42 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí