Komáří síť

Komáří síť

Anotace: ✒- - -

Nikam nechodíš

ztraceně koukáš

a všechno je pryč

- - -

a ani ti nevadí

že to nikomu nevadí

To?

To........

je komáří síť

plná tvých myšlenek

a tvých slov

a Ta už tě dál  nepustí

Autor Yry, 10.02.2019
Přečteno 185x
Tipy 7
Poslední tipující: Jort, Kapka, Amonasr, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí