♥~To byl on...asi

♥~To byl on...asi

Anotace: ¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬¬

~To byl on~

~~~~~~~~~~~

Štíhlé boky útlý pas
modré oči černý vlas
vousy jak lord z Anglie
vína rád se napije,
to je vážně pomluva
nejen víno si dává
já to přece dobře vím
s ním totiž bydlím.

Potom zvonil u dveří
ztratil klíče z pápěří
zuje boty a jde dál
a náš pes ho očuchal,
kde jsi chodil,zlatíčko?
Nevyzvídej kočičko
a pak řekl "v hospodě"
na svačině,obědě.

A aby jsi se nezlobila
abys na mě milá byla
nekoukej tak vyjeveně
koupil jsem ti píva štěně,
dali jsme si utopence
hrnky sklidil do kredence
pak si lehl na chvilenku
pod hlavou natřepal mřenku.

Přikrytí jsme vodní řasou
nad námi se líni pasou
po břehu jdou rybáři
zase se jim nedaří...
náš celý rybník tiše spí
i ty žáby toulavý
a na ty jeho modrý oči
snad už nikdo
nám vodnicím né,neskočí.

~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~



Autor Květka Š., 11.02.2019
Přečteno 214x
Tipy 8
Poslední tipující: Jort, Kubíno, šerý, Frr, Tvbm, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S vodníkem... a pivo,
pod hladinou živo! :-)
Je to roz(S)tomilé.

11.02.2019 15:06:36 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí