Mezi životy

Mezi životy

Tisíckrát jsem prošla ..
Všechny tvé tváře..
Zas ve mě duní
do ticha zní ...
Než jsem tě našla
uběhlo pár let
to stálo za to těšení !!

Uběhlo pár let.
možná žití ..
Kde jsi mě viděl naposledy?
Tvé oči vždy mě za něco chytí...
Jsou jak studna
Plná divé vody...

Než tě zas ztratím
Než se mi dáš...
Než se ti dám já ...
Na tu mě máš ...

Tak se ti dávám
Nastav své oči
Sebe se vzdávám ..
Než všechno skončí ...

Tisíckrát zas budu!!
Hledat tvoji tvář
V každém životě dál...
Než tě zas potkám
Tady mě máš

Dávám ti like k tvým fotkám ..
Autor Liduška, 13.02.2019
Přečteno 228x
Tipy 2
Poslední tipující: šerý, Bludimíra
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Povedené verše. Touha po lásce v lidských genech.

13.02.2019 19:43:17 | šerý

Prátelství by stačilo kdyby šerý uměl napsat zprávu a nechoval se jak dítě

13.02.2019 19:57:45 | Liduška

Moc hezké. Taky bych řekla:
Bez tebe jsem jak v samotě
chci tvojích očí zář
najdu tě v příštím životě
i když byls lásky lhář
ST

13.02.2019 00:46:39 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí