♥~Knoflíky

♥~Knoflíky

Anotace: a z lopuchu...........

Knoflíky

 a z lopuchu...chu,chu,chu

~~~~~~~~~~

Z lopuchu si natrháme bambulky pichlavé
a ty drží na svetru pevně jako přišité.
Nějakou tu bambulku kluk po kočce hodí,
ty ji na kožíšku drží kočka jako šašek chodí.

Cha,cha,cha,kdo se kočce chechtá?
Nikdo.
To jedna myš tu druhou lechtá.

Kočička si vydrbe bambuličku z kožichu
a už se vyhýbá zelenému lopuchu.
Potom se zastaví,mňau,tak to nenechám
já brzy toho kluka určitě polekám.

A proto si pozvala kočky a kocoury z celého okolí
aby přišli příští týden,nejlépe prý v neděli.

Kluka pak proženou kolem těch lopuchů
má je všude i ve vlasech vůbec mu není do smíchu.
Tak se už na kluka nezlob strakatá kočičko,
podívej jak se usmívá z oblohy sluníčko.

Mňau,já se už moc nezlobím
a s tím klukem 
hned se třeba udobřím.
No nevím.

~~~~~~~~~~~~~~



Autor Květka Š., 13.02.2019
Přečteno 192x
Tipy 2
Poslední tipující: Fany
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-) hned je mi veselo :-)! ST

14.02.2019 05:12:47 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí