Kapky

Kapky

jedna  ... 

druhá ...

třetí ...

milióny ...

...

 tančí 

v okapech 

v rourách bez světel 

věčnost 

...

jak rychle se stane 

ze dvou tisíce 

statisíce 

nekonečné mnoho

dešťových kapek 

co bubnují 

oslavné písně 

parapetům

a tančí na špičkách 

deštníků

ladně 

jak provazochodec 

s paraplíčkem

...

jedna...

druhá...

třetí ...

...

milióny 

Autor Schedir, 14.02.2019
Přečteno 220x
Tipy 4
Poslední tipující: Frr, šerý, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí