Stále a zase...

Stále a zase...

Anotace: ...

 

Ráno uvaříš čaj
a okolo krku omotáš mi šálu
pusu vtiskneš mi ve dveřích
aby mě srdce hřálo
pro ten okamžik
vracel bych se v čase
stále zpět
zdráhám se uvěřit
vší tvojí kráse
zase
zase
zase...


tu šálu nesnáším
je zelená a kouše...
přesto
okolo krku mi jí dáváš
a já tě nechávám
jen se dívám dále...
jak mi srdce zamotáváš
stále
stále
stále...

ať mrzne či padá sníh
když k tobě se navracím
třeba i v půlmetrových závějích
na pozdrav mi zamáváš
vždy poznáš mě už zdáli
mimo jiné
i podle tý zelený
kousající šály...

Autor Timy1123, 14.02.2019
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Fany, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Líbí, ST

16.02.2019 11:25:33 | Kapka

:-) hezký S vTipem :-)!

15.02.2019 07:15:06 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí