♥~Napiš to na papír

♥~Napiš to na papír

Anotace: ..a zalep do obálky...

~~~~~~~~

--(°o°)--
Někdo má rád holky
jiný zase vdolky
někdo to rád horké
a jiný studené,
napiš to na papír
zalep do obálky
snad to ještě dnes
někdo dostane.

Raděj si dáš vdolky
protože máš hlad
o nějakých holkách
teď si necháš zdát,
vdolky,ještě horké
vystydnout nestačí
nic si z toho nedělej
když se třeba mračí.

To pak z nebe padá
voda studená
tobě teče do bot?
Ne? 
Jo,báseň prý je zmatená.
Někdo to rád sladké
a jiný kyselé
tak já už dnes končím
mějte se fajn.
Přátelé...

--(°!°)--(°o°)--(°!°)--
~~~~~~~~~~~
~~~~~~


Autor Květka Š., 15.02.2019
Přečteno 193x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Píšu do obálky
dopis pro fialky
přitom peču vdolky
pro nezbedné holky
kytičky (i vdolky) zavoněly
vdolky dnes,
fialky až po neděli (velikonoční)
sladké, slané, kyselé
jenom ať je vesele :-)

16.02.2019 11:09:55 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí