Sestup z Roztlamlámycený .....m.n.m.

Sestup z Roztlamlámycený .....m.n.m.

Anotace: ^^^

.
Ještě je z čeho čerpat
nevyschla nám hrdla
a potulný šerpa
dovleče těla v horská sedla
a výš..

Víš ponožky časem zasmrádnou
i na noze jenž nešlape
červánky LIVE nám zlátnou
Spatřil jsem vrchol světa !
A na něm kanape

Slunce na dotyk
a toho strachu pod nohama
sluha byl sklerotik
nesnesl na dno pána

Dolů půjdeme sami
..
Autor Now, 18.02.2019
Přečteno 213x
Tipy 4
Poslední tipující: Jort, Kapka, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zajímavá a pěkná, Nowe

18.02.2019 21:06:56 | šerý

Díky.

19.02.2019 15:28:25 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí