Popelnice

Popelnice

pod kaštanem 

v rozpuku 

hrabal se ve starých popelnicích

a hledal 

mládí 

které se mu zdálo tak vzdálené 

přestože by kolemjdoucí řekl 

že je mladý 

 

ale kde zůstalo?

trčí nejspíš ještě někde na dně odpadkového koše

přilepené na igelitovém sáčku 

jako žvýkačka 



Autor Schedir, 19.02.2019
Přečteno 281x
Tipy 10
Poslední tipující: jitoush, Jort, Kapka, zdenka, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

žel ... úsměv.z

19.02.2019 20:43:41 | zdenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí