Mezi námi

Mezi námi

Anotace: jedna letitá kratičká básnička

 

 

Bílý sníh

bílé tvé paže

obojí studí

jak do vody vržen

chytám se něčeho, co mohu ti říct

 

tohle je pravda

tohle je lež

tak se usměj

nevrť se, lež...

je chladno

je den

jen jeden den

pak noc

je moc

černá...

 

bílý sníh

bílé tvé paže

rychle zhasínáš

jen dívka z kalendáře

pod víčky mi zůstane...

Autor Timy1123, 21.02.2019
Přečteno 255x
Tipy 6
Poslední tipující: Kapka, Frr, šerý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkná. Melodicky ubíhající. Líbí se mi.

22.02.2019 01:37:41 | šerý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí