Nebe pláče

Nebe pláče

Nebe pláče nad zázraky,
smutnou notou zpívat ptáky
slyším....

Věřit v dnešek, zítřek vzývat,
planým slibům jenom spílat
musím....

Dát si pozor na ústa,
nevěří svým slovům,
která zklamou dočista
víru dávných bohů...

Staré spisy se snůškou jmen
založit si do hvězdných knihoven,
a tam v dálce,
mezi mraky,
stále věřit na zázraky...
Autor tmavovlaska93, 22.02.2019
Přečteno 283x
Tipy 10
Poslední tipující: Akrij8, Kapka, Kubíno, Frr, Lioness
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak slunce, když z moře vSTává
zázrak s vírou očekáváš
přesto úžasem tě plní
když se tvé sny zdaří, splní...

23.02.2019 08:36:09 | Kapka

Krásná.. ST

22.02.2019 15:25:45 | Lioness

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí