Snad byl to anděl....

Snad byl to anděl....

Anotace: ......

Snad byl to anděl,
co roztáhl nade mnou svá křídla,
možná duši mou viděl,
jak strašně smutná byla.

Jeho křídel bělostný jas
ozářil mou duši černou,
ta náhle měla touhu zas,
zvednout se a být silnou.

Neboj..to za chvíli přebolí,
tiše šeptal jeho hlas,
když bude ti těžko jakkoli,
zavolej a já přijdu k tobě zas.

Jeho čistota a láska způsobila,
že nad mou duší rozplynul se mrak,
já zas odhodlanou byla
bránit ji...nedat ji jen tak.

Snad byl to anděl...
Autor Lorraine, 27.02.2007
Přečteno 261x
Tipy 4
Poslední tipující: Charibeja, Kozoroh 1
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Věřím, že to anděl byl a bude neustále přicházet kdykoliv nude potřeba.

29.04.2007 15:10:00 | frany73

Just you´ve the soul one.

04.03.2007 12:04:00 | jehlaspichlas

Kdepak, podívej se pořádně - tohle ani andělé neumí...

27.02.2007 12:09:00 | G.P.

Hezký. Tak jí braň a nedej.

27.02.2007 11:48:00 | Psavec

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí