Střípky všednosti z tvé nahoty

Střípky všednosti z tvé nahoty

Ležící tělo,na oběd vlkům
to jen výkřik prořízne
soumraky dál,jen snům
Lásku s těla vystřihne.

Bloudící střela,zármutek slov
dotek noci nečeká
Jen vzpomínek plný klín...Vdov
co jen další život pročeká.

Je plno smrti,ve městě žití
ozvěna dálek pohled mění
co v okamžiku jen proletí
Žije je i není.

Plno světla,plno tmy
poslední dotek samoty
Tisíc dávek pro změny
střípky všednosti z tvé Nahoty.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 23.02.2019
Přečteno 189x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí