Trubadúr na šibenici

Trubadúr na šibenici

Anotace: Všichni tak můžeme ještě skončit...

V srdci velká rána,
poslední vzpomínka,
přilétla vrána,
poslední upomínka…

Velká touha na provázku,
kat nad propadlištěm dějin,
vše jen pro tvoji lásku,
trubadúr, naposledy pěl jim…

„ O lásce bych zpívat chtěl,
jen kdybych smělé vlásky měl,
v rukách držel osud svůj,
být tak poslední vrah tvůj.

Snad jen pár kapek krve,
nebo se ti to nelíbilo prve?
vždyť jsem jen tvůj a nikoho,
prosím tě, vždyť víš pro koho…“

Vrána roztáhla černá křídla,
kat ukázal pravou rukou,
letěla do nebe, ulétla,
teď už je vidět jen třepot nohou…

Pro všechny bláznivé trubadúry,
jen výstraha…
Autor Láďa, 27.02.2007
Přečteno 251x
Tipy 1
Poslední tipující: ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí