♥~Sněhobílé pohlazení

♥~Sněhobílé pohlazení

Anotace: *~*~*~*~*~*~*

~~~~~~~~~~

Já jsem prý ve tvé dlani
ale ne,to nejsem já
/to jsem si jenom myslela/
i když mi říkáš
má milá paní
teď jsem se lásko usmála
to mi ale pošeptal
před domem sněhulák
a usmál se taky tak.

jsem sněhová vločka
jsem bílá vrána
pejsek nebo kočka
jsem sněhobílé pohlazení
nebo zimní den co není
jsem káva nebo cikorka
sladký koláč s ovocem
co ty rád to já jsem

já vím že se rozpustím
být s tebou to já neumím
ve tvém světě
tam všechno prý kvete
ten svět ten je jaro po zimě
můj milý sněhuláku
tak honem...vem si mě
chci s tebou být
a v mrazu chci s tebou žít
potom se má lásko
můžeme spolu rozpustit
...je to tak jak má být...
už hřeje jarní sluneční svit

a co bylo dál
motýl se na kytce smál

~~~~~~~~


Autor Květka Š., 23.02.2019
Přečteno 203x
Tipy 3
Poslední tipující: šerý, Kubíno, Bludimíra
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí