O lásce lidské a boží

O lásce lidské a boží

Anotace: Může být mezi nimi rozdíl? Je Bůh něčím víc než jen snem lidského těla?

Ve světle těch nejvyšších myšlenek
Dotýkam se tváře Boží
V jeho pohledu stojím, stydím se a doufám
Že i mé duši se dostane odpuštění

Vím, že jsem zhřešil
Udělal strašnou věc
Sám sebe zpronevěřil
Svou duši upsal zpěvu sirén

Prameny bytí hltám
Jak žíznivý touží po vodě své
Daleko pryč od lidí prchám
Proč nikdy nemůžu být sám?
Proč jako stín jde za mnou celý svět?

A v očích člověka
Může se nacházet i věčnost sama
Bůh, který v tobě promlouvá,
Jsi, Ty - Ona, Láska sama
chvíle, kdy jsme jenom my dva:

Milenec a jeho milenka
Čurák a její vagína
Autor Vysokoškolák, 01.03.2019
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: Marten, ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí