Zvony

Zvony

ve vodě neodbíjí čas
často na ně myslím
jak je nevidím
jak je neslyším
Třeba byly na stole
v kapce po oroseném pivu
který jsem otřel při
kvapném odchodu
na honu za zvonivou vodou
--
A možná je voda krev
a zvonem srdce
Dnes bylo nebe bez barev
A teď si zkus být letcem !
Autor Now, 04.03.2019
Přečteno 244x
Tipy 8
Poslední tipující: ZILA78, Jort, Malá mořská víla, šerý, jondys
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí