~Cyklista a co víc

~Cyklista a co víc

Anotace: oo-oo-oo-oo-oo-oo

 ~~~~~~~~~

Adélka od vedle
holka jak obrázek
oči má do modra
jako ten korálek
ráno si písničku
veselou zazpívá
potom se na všechny
z okénka usmívá...
popřeje dobrý den
dědovi s vlčákem
i elegantní dámě
s bílým slunečníkem
klukovi na kole
zavolá "šlapeme"
v hlavě ji běželo
snad patník mineme.

Najednou uvidí
...on z kola padá...
vyběhne na chodník
ruku mu podá
pozve ho k sobě
i s kolem rozbitým
tvůj loket odřený
obvázat ti smím?
A tak si Adélka
začíná románek
s odřeným cyklistou
není on mamánek?
Pak se však ukázal
jako pravý muž
a jen tak Adélce
zulíbá ze rtů růž.

A mámě zavolal
že se něco blíží
ať už ho z okna
zase nevyhlíží...
Adélka šikovná
cyklistu však zdrží
máma ta věděla
o co asi běží.
Svatba byla brzy
hned po ní kočárek
maminka děkuje
synovi za dárek
ten si o Tour de France
zase nechal zdát
co jiného než štěstíčko
budeme vám přát...

~~~~~~~~~~~~~
Autor Květka Š., 05.03.2019
Přečteno 286x
Tipy 5
Poslední tipující: ZILA78, Frr, Anděl, milda0043
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ach Květko,ze sametu květinko,Tys něžňoulinká heboulinká lyrinka**:-D*

06.03.2019 06:46:45 | Frr

:-)...děkuji a zdravím...

06.03.2019 16:31:39 | Květka Š.

Květkooo!!! juchůůůů mám radost, že Tě vidím!!!! usmívám se....mám radost!

06.03.2019 05:49:38 | Anděl

:-)...děkuji,děkuji,děkuji...

06.03.2019 16:32:55 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí