Co bude, bude.

Co bude, bude.

.
Půjčuji si slova kde se dá
Triumph buranství
Epidemie lhostejnosti
uprostřed řepného pole JZD
starý utekl
nový hledá se předseda

Naproti silnice
s ledovými záblesky
Děvčátko na krajnici se
zlatými šaty
zatímco ztracený život
nakládám na mezky
-jak moc je poznávám-
sám jsem je zlatil

Budoucnost křiklounů
Pochybných spasitelů
Zase
těch obdivných zastřených pohledů
na Stalina Hitlera
na státníky !
Nuže hyjé herky
Que sera, sera
To je mé NE.
Tobě
díky.
Autor Now, 05.03.2019
Přečteno 215x
Tipy 5
Poslední tipující: Jort, ZILA78, šerý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně zajímavé verše. Měníš "polohy" a to je chvályhodné.

05.03.2019 19:58:33 | šerý

Děkuji. Nenásilná pestrost v tvoření mě vždy lákala. Ne vždy se zadaří, avšak důležitá zůstavá životnost a sdělnost. A pokud je to i ke čtení, tím lépe..:)

05.03.2019 21:37:01 | Now

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí