Nebuď ovce!

Nebuď ovce!

Nebuď ovce!

Nebuď ovce!

Nebuď ovce!

Nebuď ovce a vystup ze stáda!

Nebuď ovce a buď sám sebou!

Nebuď ovce a stůj si za svým!

Nebuď ovce a tvrdě na sobě makej!

Nebuď ovce a oblékej se podle sebe!

Nebuď ovce a hledej svoji pravdu!

Nebuď ovce a věř jen sám sobě!

Nebuď ovce a dělej, co tě baví!

Nebuď ovce a nekoukej na televizi!

Nebuď ovce a plať míň za kredit!

Nebuď ovce a zajdi k nám na nákup!

Nebuď ovce a běž k volbám!

Nebuď ovce a nechoď k volbám!

Nebuď ovce a nakupuj u nás!

Nebuď ovce a buď vegetarián!

Nebuď ovce a buď vegan!

Nebuď ovce a jez maso!

Nebuď ovce a nevěř médiím!

Nebuď ovce a nevěř konspiracím!

Nebuď ovce!

Nebuď ovce!

Nebuď ovce!

Nebuď ovce!

Nebuď ovce!

Nebuď ovce

Nebuď ovce!

Nebuď ovce a poslechni mě!
Autor Dadan, 05.03.2019
Přečteno 195x
Tipy 2
Poslední tipující: ZILA78
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí