♥~Ale světe div se

♥~Ale světe div se

Anotace: ---(*u*)---

~Ale světe div se~

~~~~~~~~

Měl prý doma koně
krásného...krásného
měl ho na balkóně
znáte ho...znáte ho
každý toho koně
měl by rád...měl by rád
třeba mi ho půjčí
kamarád...kamarád.

A já mu koňskou hřívu
načešu...načešu
jedno sladké jablíčko
pak přinesu...přinesu
ale světe div se
on nechce ho...nechce ho
mám prý krmit koně
živého...živého.

Ten jeho je totiž
jen houpací...houpací
kamarád si dělal
legraci...legraci
mně se koník houpací
však moc líbí...moc líbí
a kamarád se vůbec
nediví...nediví.

~~~~~~~~~

Autor Květka Š., 06.03.2019
Přečteno 175x
Tipy 5
Poslední tipující: Kapka, šerý, ZILA78
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc líbí...moc líbí
ST

07.03.2019 08:53:58 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí