Kouzelné karty

Kouzelné karty

Anotace: Inspirace panem Zelaznym

Procházím stíny mezi světy
hledám strom kouzelný les
jizvy ze zlata a stříbra přibyly léty
sbírám o úplňcích vřes

Nic není krutější než mít devět životů
ten dar mi dala Gaia
matka zem mi prokázala svou dobrotu
ale karty osudu mám já

Maloval je šílený čaroděj Dworkin
za dlouhých nocí ve městě Amber
jednou mě stáhl k sobě na klín
zavanul tabáku odér

Jednu po druhé vkládal mi karty do dlaně
pak dlouhé pevné objetí
Teď nalož se svým životem jak se ti zamane
pobav se dobře v každém století

Tak proplouvám světy a epochami
hledám dům domov
hraji pasiáns s kometami
Přijďte si zahrát až zase bude nov
Autor Polux Troy, 06.03.2019
Přečteno 200x
Tipy 4
Poslední tipující: ARNOKULT, ZILA78, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí